Fukare pozvale bivšeg vođu navijača Sulju Dorića da povede navijanje na Sjeveru (VIDEO)

Prije početka utakmice između Tuzla Cityja i Slobode koja je završena rezultatom 2:1 za domaćina najvatreniji navijači Slobode popularne ‘Fukare’ na sjevernoj tribini pozvali su dugogodišnjeg vođu ove navijačke skupine Sulejmana Dorića da simbolično povede navijanje.

Nakon što je Sulejman Dorić inače dugogodišnji vatreni navijač Slobode došao među svoje Fukare čitava sjeverna tribina je skandirala ‘Suljo, Suljo‘, a prethodno su mu zapjevali ‘Ustani Suljo Fukare te zovu, zovu, ustani Suljo kosijaneru’.

Nakon što je Suljo došao na mjesto vođe navijača čitav sjever se zagrlio i uglas zapjevao ‘Ko ne skače Tuzlak nije, hej hej hej‘. Na ovaj način Sulejman Dorić je još jednom poveo navijanje Fukara nakon duže vremena jer već godinama unazad utakmice Slobode na Tušnju s dragim prijateljima prati sa C tribine gdje skoro uvijek sjedi na istom mjestu.

Nakon utakmice popularni Suljo se putem Facebooka zahvalio Fukarama za ovaj gest i znak poštovanja prema njemu kao jednom od najvatrenijih navijača Slobode.