Pandža: Cilj je Liga za prvaka, sve ispod toga je debakl (video)

Danas je zvanično počele pripreme košarkaša Slobode za novu sezonu. Prošla sezona nije bila ni blizu očekivanja i renomea kluba kakav je OKK Sloboda. Na prvoj prozivci pojavilo se 15 košarkaša, kao i novi trener Josip Pandža. 

Odmah prije početka zvaničnih dijela priprema, novi trener Josip Pandža iznio je svoja razmišljanja o novoj sezoni, pripremama, igračkom kadru, kao i očekivanja od nove sezone.

“Započeli smo pripreme za novu sezonu, sa 15 košarkaša i ostavili smo mogućnost da dođe još jedan košarkaš na visokoj poziciji, odnosno onaj koji će biti zalog za budućnost. Sastavili smo jednu zanimljivu ekipu šest košarkaša koji su stariji i iskusni, dok su svi ostali mlađi od 21 godine, odnosno da budem precizniji Lasetović i Jakupović imaju 21 godinu , dok su svi ostali mnogo mlađi.”, rekao je Pandža te nastavio:

“Imamo ideju da ovi mlađi košarkaši stasaju uz ove starije, odnosno da od mlađih pravimo bazne košarkaše Slobode. Ovi koji su došli sa strane naravno moraće da opravdaju epitet pojačanja, na parketu. Jako sam zadovoljan selekcijom košarkaša, naravno moram da istaknem da je uprava sve uradila da ispuni sve moje zamisli.”